Μιαμιάο

Κινέζικα Πρωτοχρονιά (4 Φεβρουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου)

Αγαπητέ πελάτη,

Είναι να σας ενημερώσουμε ότι παίρνουμε 2 εβδομάδες μακριά από το κανονικό πρόγραμμά μας και δεν θα εργάζονται από τις 4 Φεβρουαρίου έως τις 17 Φεβρουαρίου, έχουμε κινέζικο νέο έτος και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες σταματά κατά τη διάρκεια του χρόνου πάρα πολύ. Ωστόσο, εργαζόμαστε στις 18 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε οι παραγγελίες σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία μετά τις 18 Φεβρουαρίου.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλες οι παραγγελίες πουR Φεβρουάριος3 , 2021 μπορεί να μην παραδοθεί από την Κίνα, επειδή οι περισσότεροι μεταφορείς θα σταματήσουν να εργάζονται κατά τη διάρκεια των διακοπών από το Φεβρουάριο του 2021 έως το Φεβρουάριο18 , 2021 . Αλλά η παράδοση μας από την αποθήκη της Γερμανίας δεν θα επηρεαστεί κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Παρακάτω είναι οι διαθέσιμες χώρες:

Βέλγιο Δανία Γαλλία Λουξεμβούργο Κάτω Χώρες Αυστρία Πολωνία Τσεχική Δημοκρατία Ιταλία Σουηδία Σλοβακία Σλοβενία Ισπανία Ουγγαρία Βουλγαρία Εσθονία Φινλανδία Ιρλανδία Ιρλανδία Κροατία Λετονία Ρουμανία.

Με την ευκαιρία, Αν και λάβατε μια ειδοποίηση αποστολής Email κατά τη διάρκεια των διακοπών, η παραγγελία σας δεν μπορεί να σταλεί εκτός αν είστε από τις παραπάνω χώρες.

Online υπηρεσίες μας δεν μπορεί να σας απαντήσει σε απευθείας σύνδεση κατά τη διάρκεια των διακοπών πάρα πολύ. Αλλά σας προτείνουμε να αφήσετε το μήνυμά σας όταν έχετε προβλήματα, ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών μας θα απαντήσει στη βάση το νωρίτερο.

Θα κάνουμε ειλικρινά μια συγγνώμη για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει. Ωστόσο, η αποδοχή της στάσης σας εκτιμάται σημαντικά.

Ευχαριστούμε.

Με ειλικρίνεια,

Μιαμιάο